vaderdag

 

Zodra de maand juni naderd wordt het hier een drukke boel. Allerlei verjaardagen achter elkaar, allerlei activiteiten om naar toe te gaan en maar 24 uur om alles te doen en te kunnen. Ben deze dagen druk bezig geweest met de verjaardag van Levi, onze jongste zoon. Hij wordt alweer 8 jaar oud. Wat vliegt de tijd toch voorbij. Ik kan nog zo goed herinneren dat wij naar het ziekenhuis reden omdat de kleine man zich aandiende.

Hij is dus bijna jarig en dan hebben we nog Vaderdag en 2 weken later is manlief ook nog eens jarig. Omdat ik zo weinig tijd heb door het plannen van onder andere het kinderfeestje van Levi, het voorbereiden van liederen die wij dit weekend gaan zingen in de kerk. Zoveel om aan te denken en te plannen en te organiseren. Laat staan het bereiken van doelen, dromen, verlangens die je wegstopt door de waan van de dag. Zo zonde eigenlijk want elk van ons kan die doelen, dromen en verlangens halen als we door alles heen toch stappen proberen te zetten in de richting van onze doel, droom of verlangen.

Zelf heb ik nooit Vaderdag kunnen vieren omdat mijn vader er gewoonweg niet was. Ik kan mij nog herinneren dat ik als kind heel veel moeite had met Vaderdag. Ik gaf mijn cadeautjes altijd aan mijn moeder, maar vond het geen fijne dag om te vieren. Sinds ik getrouwd ben en 2 fantastische kinderen heb gekregen is bij mij de knop om en vind ik het fijn om Vaderdag te vieren met mijn kinderen. Heerlijk om de blijdschap op hun gezichten te zien als ze iets aan hun vader geven. En des te meer hoe hij ervan geniet. Het kan dus toch anders. Helaas heb ik no steeds geen contact met mijn vader. Ik heb er door de jaren heen wel van geleerd om niet met boosheid rond te blijven lopen. Makkelijker gezegd dan gedaan..I know!

Ik geloof dat mijn geloof in God mij daar wel enorm bij heeft geholpen. Om mijn doelen, dromen en verlangens te behalen moest ik leren om naar mijzelf te kijken en te weten wie ik zelf ben en waar ik voor sta en niet steeds achterom te kijken naar het verleden. Het verleden brengt mij niet vooruit maar achteruit. Wil jij nu wel je doelen, dromen en verlangens bereiken? Lees hier meer hoe ik je daarbij kan helpen.

Ik kwam deze hele leuke blog tegen met superleuke tips voor Vaderdag. Dit kon ik je niet onthouden. Het zijn DIY cadeautjes die je kan maken met je kinderen. Mocht je nog geen idee hebben wat je kinderen kunnen geven aan hun vader dan zou ik zeker naar deze tips kijken. Doe er je voordeel mee!

Klik hier op Vaderdag DIY tips om lekker aan de slag te gaan met deze 10 makkelijke en snelle diy cadeautjes. Deze website is van Karin Joan.

Voor nu wens ik je alvast een mooi, gezegend, gezellig, hartverwarmende Vaderdag.

Hands up voor alle vaders die er zijn voor hun kinderen en die de tijd met ze nemen!

Uiteraard ben ik erg benieuwd wat je van deze blogpost vind en van de 10 diy cadeautjes om zelf mee aan de slag te gaan. Ik zou het fijn vinden als je onder deze blogpost een reactie achterlaat.

With love Di

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *