Gratis Ontwikkeladvies praktisch opgeleiden beschikbaar per 2 oktober 2023 !

 

Het is belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en te groeien in je persoonlijke en professionele leven. Daarom bieden wij het ontwikkeladvies praktisch opgeleiden voor jou!

Het doel van het ontwikkeladviestraject is om jou de regie over jouw loopbaan in eigen handen te laten nemen.

Het ontwikkeladvies geeft inzicht in de toekomstmogelijkheden van het werk wat je nu doet. Het geeft inzicht in jouw competenties/kwaliteiten en het geeft inzicht in de loopbaanmogelijkheden in de toekomst en welke scholing daarbij geschikt kan zijn.

 

Het ontwikkeladvies helpt jou na te denken hoe jij werkend je pensioenleeftijd kan bereiken.

Het Stap ontwikkeladvies bestaat uit:

  • Een persoonlijk ontwikkelplan op maat gemaakt voor jou
  • 4x / 5x individuele online coaching sessies met een deskundige loopbaanprofessional.

 

Het gratis ontwikkeladvies pratktisch opgeleiden  ter waarde van € 700,– is een persoonlijk adviestraject dat bestaat uit minimaal 5 uur online loopbaanbegeleiding. De aanvraag van de subsidie en de betaling loopt geheel via mij als loopbaanprofessional. 

De overheid geeft subsidie voor een maximaal aantal ontwikkeladviezen. De ervaring leert dat het maximum snel bereikt is. Geef je nu dus snel op!

 

Voorwaarden STAP ontwikkeladvies:

  • Je bent tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd

  • je hebt een band tot de arbeidsmarkt (je bent werknemer, ZZP’er, ondernemer, flexwerker of werkzoekende). 

  • Je hebt geen onderwijs gevolgd OF

  • Je hebt basisonderwijs, vmbo, mbo 1/mbo entree of mbo 2 afgerond.

  • Als jij in één van deze doelgroepen valt, kan je dus gratis loopbaanadvies krijgen in de vorm van ontwikkeladvies praktisch opgeleiden

 

Heb je een diploma op het niveau van mbo-3, mbo-4, havo, vwo, hbo, universiteit dan kan je dus géén gebruik maken van deze subsidie regeling! Wel bied ik een online coaching traject aan waarbij je mogelijk via jouw werkgever gebruik kan maken van opleidings-/ ontwikkelingsbudget. 

 

Enkele klanten vertellen hoe ze een eerder gevolgd ontwikkeladvies via mij hebben ervaren:

"De authenticiteit en professionaliteit van Dinorda hebben mij een stap verder geholpen in mijn carrière en dromen voor de toekomst!" S. van Meerveld

 

"Voordat ik met Diñorda startte, had ik allemaal verschillende puzzelstukjes met betrekking tot mijn loopbaan. Een gebrek aan overzicht in mijn hoofd, zorgde ervoor dat ik stagneerde en dit bracht uiteraard heel veel verwarring en frustratie met zich mee. Met Diñorda's begeleiding heb ik in een paar weken in kaart kunnen brengen wat ik wil gaan doen en welke stappen ik daarvoor moet nemen! Deze helderheid was exact wat ik op dit moment nodig had in mij leven!" J. Held

Hoe meld ik mij aan: 

Kun je ondersteuning in je loopbaan gebruiken en wil je in aanmerking komen voor ontwikkeladvies praktisch opgeleiden. Meld je dan zo snel mogelijk aan via onderstaand contactformulier.