Download NU mijn gratis Quickscan: Ontdekken waar ik goed in ben.

Gratis STAP Ontwikkeladviestraject beschikbaar per 1 mei!

 

Als christelijke vrouw is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en te groeien in je persoonlijke en professionele leven. Daarom bieden wij het Stap ontwikkeladvies voor jou!

Het Stap ontwikkeladvies is gericht op het helpen van vrouwen om hun unieke gaven en talenten te ontdekken en te ontwikkelen, zodat ze in staat zijn om hun roeping te vervullen en hun potentieel te maximaliseren. Met behulp van onze deskundige coach zul je in staat zijn om jouw sterke en zwakke punten te identificeren, te benutten en te overwinnen.

Het Stap ontwikkeladvies bestaat uit:

  • Een persoonlijk ontwikkelplan op maat gemaakt voor jou
  • 5x individuele coaching sessies met een deskundige loopbaanprofessional.

Dit programma is bedoeld voor vrouwen die christelijk zijn en hun geloof willen gebruiken om beter te worden in hun persoonlijke en werkende leven. We willen jou helpen om jouw Godgegeven talenten maximaal in te gaan zetten en te groeien in alle aspecten van jouw leven.

 

Het ontwikkeladvies ter waarde van € 700,– is een persoonlijk adviestraject dat bestaat uit minimaal 5 uur loopbaanbegeleiding. De aanvraag van de subsidie en de betaling loopt geheel via mij als loopbaanprofessional. 

De overheid geeft subsidie voor maximaal aantal ontwikkeladviezen. De ervaring leert dat het maximum snel bereikt is. Geef je nu dus snel op!

 

Voorwaarden STAP ontwikkeladvies:

  • Je bent tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd

  • je hebt een band tot de arbeidsmarkt (je bent werknemer, ZZP’er, ondernemer, flexwerker of werkzoekende). 

  • Je hebt geen onderwijs gevolgd OF

  • Je hebt basisonderwijs, vmbo, mbo 1/mbo entree of mbo 2 afgerond.

  • Als jij in één van deze doelgroepen valt, kan je dus gratis loopbaanadvies krijgen in de vorm van STAP ontwikkeladvies

 

Heb je een diploma op het niveau van mbo-3, mbo-4, havo, vwo, hbo, universiteit dan kan je dus géén gebruik maken van deze subsidie regeling.

 

Enkele klanten vertellen hoe ze een eerder gevolgd ontwikkeladvies via mij hebben ervaren:

"De authenticiteit en professionaliteit van Dinorda hebben mij een stap verder geholpen in mijn carrière en dromen voor de toekomst!" S. van Meerveld

 

"Voordat ik met Diñorda startte, had ik allemaal verschillende puzzelstukjes met betrekking tot mijn loopbaan. Een gebrek aan overzicht in mijn hoofd, zorgde ervoor dat ik stagneerde en dit bracht uiteraard heel veel verwarring en frustratie met zich mee. Met Diñorda's begeleiding heb ik in een paar weken in kaart kunnen brengen wat ik wil gaan doen en welke stappen ik daarvoor moet nemen! Deze helderheid was exact wat ik op dit moment nodig had in mij leven!" J. Held

Hoe meld ik mij aan: 

Kun je ondersteuning in je loopbaan gebruiken en wil je in aanmerking komen voor STAP ontwikkeladvies. Meld je dan zo snel mogelijk aan via onderstaand contactformulier.