Ontwikkeladvies

Door covid-19 is er veel veranderd op de arbeidsmarkt. Misschien twijfel je of je nog op de juiste plek zit of ben je jouw baan kwijtgeraakt? Ben je pas afgestudeerd en vraag je je af of er nog wel plek voor jou is op de huidige arbeidsmarkt? Ben je als zzp-er op zoek naar opdrachten, maar wil het niet echt lukken? Denk je na over jouw toekomst en de mogelijkheden die er wel of niet zijn in de richting die je graag op wil gaan?

Als loopbaancoach kan ik jou hierbij helpen!

Je kunt kosteloos gebruik maken van een ontwikkeladvies. Deze tijdelijke regeling heeft het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in het leven geroepen om je te helpen bewuste keuzes te maken voor jouw toekomst. 

 

Wat houdt het ontwikkeladvies in

  • Je hoeft je alleen aan te melden via onderstaand formulier en dan gaan we aan de slag. Zelf zorg ik voor al het papierwerk richting het ministerie. Hiermee verantwoord ik dat jij en ik gebruik maken van deze subsidie regeling. 
  • De gesprekken zijn kosteloos
  • Arbeidsmarktscan
  • Vier individuele coachgesprekken van 1 uur. Mede door covid-19 vinden deze in overleg plaats via (Videobellen, Zoom, Whatsapp video, etc)
  • Tijdens de gesprekken gaan we in op wat jou motiveert, wat je kwaliteiten zijn en waar jij energie van krijgt. Uiteraard staan we stil bij wat bij jou past en wat je terug wil zien in een volgende baan
  • We sluiten af met jouw persoonlijke ontwikkelplan
  • De regeling loopt zolang er subsidiebudget is. Wacht dus niet langer en plan vandaag jouw intakegesprek in.

 

Wie kunnen deelnemen

Als je 18 jaar en ouder bent, woonachtig in Nederland en nog niet met pensioen bent kom je in aanmerking voor de subsidie.

 

Meer weten over de regeling

Op de website van de Rijksoverheid vind je meer informatie.

 

Aanmelden

Vul het onderstaand formulier in om te starten met jouw ontwikkeladvies